субота, 13 априла, 2024

САОПШТЕЊЕ ЗА НАШЕ ЧЛАНОВЕ И ЗАПОСЛЕНЕ У ЈКП ГСП“БЕОГРАД“

19.04.2017.год.

ЗБОГ ШИРЕЊА НЕИСТИНА

 “НЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВНОГ СИНДИКАТА КОЈИ УМИШЉА ДА ЈЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВАН“ ОКО ВИСИНЕ СОЛИДАРНЕ ПОМОЋИ И ДАТУМА ИСПЛАТЕ ДАЈЕМО СЛЕДЕЋЕ

 САОПШТЕЊЕ

 ЗА НАШЕ ЧЛАНОВЕ И ЗАПОСЛЕНЕ У ЈКП ГСП“БЕОГРАД“

“НЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВНИ СИНДИКАТ КОЈИ УМИШЉА ДА ЈЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВАН“ МОЖЕ ДА ТВРДИ ШТА ХОЋЕ С ОБЗИРОМ ДА НИЈЕ НИ УЧЕСТВОВАО У ПРЕГОВОРИМА, А НИТИ НА БИЛО КОЈИ НАЧИН ПОМОГАО. СВА КРИВИЦА, УКОЛИКО НЕ ДОЂЕ ДО ИСПЛАТЕ СОЛИДАРНЕ ПОМОЋИ, ЈЕ НА САМОСТАЛНОМ СИНДИКАТУ.

СВЕ ЗАСЛУГЕ, УКОЛИКО ДО ИСПЛАТЕ ДОЂЕ У ДОГОВОРЕНОМ РОКУ, ПРИПИСАЋЕ СЕБИ “НЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВНИ СИНДИКАТ КОЈИ УМИШЉА ДА ЈЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВАН“ ОБЗИРОМ ДА ЋЕ ТЕ НАШЕ КОЛЕГЕ, НИЧИМ ИЗАЗВАНО И НЕ СВОЈОМ КРИВИЦОМ, ПОДИЋИ НОВАЦ.

НАЈВЕЋИ УСПЕХ “НЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВНОГ  СИНДИКАТА КОЈИ УМИШЉА ДА ЈЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВАН“, А  КОЈИ НЕМА НИ „Р ОД РЕПРЕЗЕНТАТИВНОСТИ НИ У БЕОГРАДУ А НИ У СРБИЈИ, БИЋЕ АКО СЕ ДЕСИ НЕМОГУЋЕ ДА СЕ НОВАЦ НЕ ИСПЛАТИ ЧЕМУ БИ СЕ ОНИ ВЕОМА ОБРАДОВАЛИ.

 ТАЈ ФИЛМ НА ЖАЛОСТ ПО ЊИХ, НЕЋЕ БИТИ НА РЕПЕРТОАРУ.

 КОМИСИЈА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ САМОСТАЛНОГ СИНДИКАТА ЈКП ГСП“БЕОГРАД“

 

 21.04.2017.год.

 ОБАВЕШТЕЊЕ ИСПЛАТА СОЛИДАРНЕ ПОМОЋИ (22.620.00 ДИНАРА)

 ПОСЛЕ УСПЕШНИХ ПРЕГОВОРА КОЈЕ СМО ВОДИЛИ  ОКО ИСПЛАТЕ СОЛИДАРНЕ ПОМОЋИ ЗАХВАЉУЈЕМО СЕ ПРЕМИЈЕРУ, ШЕФУ КАБИНЕТА ПРЕМИЈЕРА, МИНИСТРИМА У МИНИСТАРСТВИМА ЗА РАД И СОЦИЈАЛНУ ПОЛИТИКУ, ФИНАНСИЈА, ГРАЂЕВИНЕ И САОБРАЋАЈА И ГРАДОНАЧЕЛНИКУ БЕОГРАДА ЗБОГ ТОГА ШТО ЋЕ ИСПОШТОВАТИ НАШ ДОГОГОВОР ОКО ИСПЛАТЕ СОЛИДАРНЕ ПОМОЋИ КОЈА ЋЕ БИТИ РЕАЛИЗОВАНА ДО КРАЈА МЕСЕЦА МАЈА.

ТАКОЂЕ СЕ ЗАХВАЉУЈЕМО НАШИМ ЧЛАНОВИМА И СВИМ ЗАПОСЛЕНИМА КОЈИ СУ НАМ СВОЈОМ ПОДРШКОМ И ПОВЕРЕЊЕМ ДАЛИ СНАГУ И ВЕТАР У ЛЕЂА ДА ИСТРАЈЕМO У ЗАЈЕДНИЧКОЈ БОРБИ И ИСПОШТУЈЕМО ШТО СМО ОБЕЋАЛИ.

 КОМИСИЈА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ САМОСТАЛНОГ СИНДИКАТА ЈКП ГСП“БЕОГРАД“

 

21.04.2017.год.

 ОБАВЕШТЕЊЕ

ХИТАН ПРИЈЕМ ВОЗАЧА И РАДНИКА НА ОДРЖАВАЊУ

 ПОСЕБНО ИСТИЧЕМО И ЗАХВАЉУЈЕМО СЕ НА РАЗУМЕВАЊУ И ПРЕДУСРЕТЉИВОСТИ ТОКОМ ПРЕГОВОРА ГРАДОНАЧЕЛНИКУ СИНИШИ  МАЛОМ И ЊЕГОВОМ ПОМОЋНИКУ БОРКУ МИЛОСАВЉЕВИЋУ, КАО И ДИРЕКТОРУ И МЕНАЏМЕНТУ ПРЕДУЗЕЋА ШТО СУ ПОДРЖАЛИ НАШУ ИНИЦИЈАТИВУ ЗА ХИТАН ПРИЈЕМ НЕДОСТАЈУЋЕГ БРОЈА ВОЗАЧА (140) И РАДНИКА ОДРЖАВАЊА (40) БЕЗ ОБЗИРА НА СВЕ ЗАКОНСКЕ ПРЕПРЕКЕ.

СЕДНИЦА РЕПУБЛИЧКЕ КОМИСИЈЕ КОЈА ТРЕБА ДА ДОНЕСЕ ОДЛУКУ О ПРИЈЕМУ НЕДОСТАЈУЋЕГ КАДРА ЈЕ ПЛАНИРАНА  ЗА 25.04.2017.ГОД.

 КОМИСИЈА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ САМОСТАЛНОГ СИНДИКАТА ЈКП ГСП“БЕОГРАД“

 

 

Related posts