недеља, 21 јула, 2024

ОБАВЕШТЕЊЕ ЧЛАНСТВУ СА ДАНАШЊЕГ САСТАНКА ВЕЗАНО ЗА ПОВЕЋАЊЕ ЗАРАДА У ЈАВНО КОМУНАЛНИМ ПРЕДУЗЕЋИМА (01.12.2017.)

ПОШТОВАНИ,
УЗ ПОСРЕДОВАЊЕ ПРЕДСЕДНИКА СОЦИЈАЛНО-ЕКОНОМСКОГ САВЕТА И ПРЕДСЕДНИКА САВЕЗА САМОСТАЛНИХ СИНДИКАТА СРБИЈЕ-ГОСПОДИНА ЉУБИСАВА ОРБОВИЋА, ОДРЖАН ЈЕ САСТАНАК СИНДИКАТА ЗАПОСЛЕНИХ У КОМУНАЛНО-СТАМБЕНОЈ ДЕЛАТНОСТИ СРБИЈЕ СА МИНИСТРОМ ПРИВРЕДЕ ГОРАНОМ КНЕЖЕВИЋЕМ (ПО ОВЛАШЋЕЊУ ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ И ПРЕДСЕДНИЦЕ ВЛАДЕ) И СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ДРЖАВНЕ УПРАВЕ И ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, МИНИСТАРСТВА ФИНАНСИЈА И РЕСОРНОГ МИНИСТАРСТВА ГРАЂЕВИНЕ, САОБРАЋАЈА И ИНФРАСТРУКТУРЕ, ВЕЗАН ЗА КОРЕКЦИЈУ – ПОВЕЋАЊЕ ЗАРАДА У КОМУНАЛНОМ СЕКТОРУ ЗА 2018. ГОДИНУ.
ПРЕГОВАРАЧКИ ТИМ СИНДИКАТА ЗАПОСЛЕНИХ У КОМУНАЛНО-СТАМБЕНОЈ ДЕЛАТНОСТИ СРБИЈЕ, ПОРЕД ГОСПОДИНА ЉУБИСАВА ОРБОВИЋА, САЧИЊАВАЛИ СУ ПРЕДСЕДНИК МИЛАН ГРУЈИЋ, ЖЕЉКО ЈЕЛКИЋ, МАРТИНОВИЋ БОБАН, ЗОРАН АНТИЋ И АЛЕКСАНДАР РАДОЈЕВИЋ.
НАКОН САДРЖАЈНЕ РАСПРАВЕ ДОГОВОРЕНО ЈЕ ДА СЕ НОВИ САСТАНАК ОДРЖИ У ПОНЕДЕЉАК, 04.12.2017. ГОДИНЕ У 11 ЧАСОВА, У МИНИСТАРСТВУ ПРИВРЕДЕ, СА ИСТИМ УЧЕСНИЦИМА, НА КОЈЕМ ЋЕ МИНИСТАР КНЕЖЕВИЋ У ИМЕ ВЛАДЕ ИЗАЋИ СА КОНКРЕТНИМ ПРЕДЛОГОМ РЕШЕЊА ЗА ПОВЕЋАЊЕ ЗАРАДА У КОМУНАЛНОМ СЕКТОРУ.
КОМИСИЈА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ САМОСТАЛНОГ СИНДИКАТА ГСП“БЕОГРАД“

Related posts