недеља, 21 јула, 2024

Saopštenje za medije

 

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

 САМОСТАЛНОГ СИНДИКАТА ГСП“БЕОГРАД“

(3200 ЧЛАНОВА, 116 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА)

Ђиласови политички синдикати без чланства у ГСП-у и њихови политички ментори ШИРЕ НЕИСТИНЕ О СТАЊУ У ГСП-у.

-Почело је са неистинитим изјавама о броју возача који је напустио ГСП и просечном платом возача што се показало да је потпуна неистина, јер је одлазак возача заустављен, а више од стотину нових у пследња три месеца је добило стални посао, плате су повећане за око 100 еура последњих годину дана, а ми ћемо предложити Оснивачу и пословодству читав низ мера како да се побољша стање са возачима.

-Ширeне су неистине о томе како ГСП даје нове линије приватницима што је неистина. Тачно је да од средине прошле године када се Горан Весић и Андрија Младеновић баве нашим предузећем не само да ниједна нова линија није дата приватницима него се Град коначно према приватницима понаша као према уговорној страни коју град плаћа и коначно се од њих тражи да испуне све обавезе које имају по уговору.

Последња неистина о новим аутобусима је превршила сваку меру.

-Град Београд је издвојио 45 милиона еура да купи 244 нова аутобуса што је НАЈВЕЋА НАБАВКА АУТОБУСА У ЈЕДНОЈ ГОДИНИ ОД КАКО ПОСТОЈИ ГСП, сада то очигледно смета. И сада имамо будале које нас убеђују да су аутобуси из 2003.год. бољи од аутобуса из 2019.год. На улици је 1355 возила. Несреће су се дешавале и дешаваће се, нажалост тако је у саобраћају. И увек постоји стандардна процедура око ванредног прегледа.

Не политизујте саобраћајне несреће! Нама требају нови аутобуси и то хитно и хвала челницима града и руководству што их набавља.

-И на крају нека ови Ђиласови синдикати питају Ђиласа и Јеремића што су увели БУС ПЛУС када им је толико стало до ГСП-а.

Ти исти синдикати и синдикалци као што је Небојша Алексић вређају жене на најстрашнији и најбруталнији начин.

То најоштрије осуђујемо и за такве изговорене речи према Биљани Ивковић вајни синдикалац без чланова, Небојша Алексић треба да одговара пред законом, а ко хоће да се бави политиком не може то да повезује са синдикатом и на тај начин урушава и срамоти идеју синдикализма.

ПРЕДСЕДНИК СИНДИКАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ САМОСТАЛНОГ СИНДИКАТА ЈКП ГСП „БЕОГРАД“

 ___________________

Зоран Антић

Related posts